Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Brazilië tegen Colombia WK voetbal 2014 Kwart finale

Unibet
Voorspelling Brazilië tegen Colombia. Na de laatste achtste ronde wedstrijden wordt het WK voetbal 2014 op 4 juli hervat met de kwartfinales. Stuk voor stuk zullen het ongetwijfeld spannende duels worden, maar de eerste wedstrijd in de reeks van vier kan misschien wel de meest opmerkelijke winnaar kennen. Gaat het de ontketende Colombianen lukken om de Braziliaanse gastheren te verslaan?

De Colombia helemaal los is mag zeker gezegd worden naar vier weergaloze overwinning. Na poule overwinningen tegen Griekenland (3-1), Ivoorkust (2-1) en Japan (4-1) volgde een zakelijk 2-0 winstpartij tegen Uruguay. De kracht van het team van bondscoach Pekerman is met name het collectief. Door het vele werk dat het overgrote deel van het spelende elftal verricht, kunnen spelers als Cuadrado en Rodriguez excelleren. Het resultaat? Eerstgenoemde voert de ranglijst van de assisten aan terwijl de laatstgenoemde topscoorder is van het toernooi.

Brazilië tegen Colombia met tegenzin

Het is dus ook terecht dat Brazilië met lichte tegenzin naar het voetbalgevecht tegen Colombia toewerkt. Na de moeizame poulefase hadden de Brazilianen strafschoppen nodig om het stugge Chili te verslaan, waarna wederom een hoop kritiek het elftal ten deel viel. Er zou te weinig samenhang zijn tussen de spelers en bondscoach Scolari zou met zijn opstelling teveel druk leggen op de individuele kwaliteiten van bijvoorbeeld een Neymar. Helemaal op rolletjes loopt het dus nog niet bij het gastland, dat tijdens dit toernooi in eigen land op jacht gaat naar de zesde wereldtitel in de voetbalhistorie van het land.

Ondanks de goede vorm waarin Colombia steekt, geloven de bookmakers van Unibet toch in een Braziliaans feest na negentig minuten. Een overwinning van Brazilië levert je namelijk 1,85 maal je inzet op, terwijl een Colombiaanse overwinning in de reguliere speeltijd je 4,50 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel wordt genormeerd met een quotering van 3,60.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Naast de strijd tussen Colombia en Brazilië vindt er op het veld ook nog de strijd der topscoorders plaats. Neymar is dit toernooi al goed voor vier doelpunten, maar moet Rodriguez voor zich dulden met vijf doelpunten. Bij Unibet kun je, naast het voorspellen van de uitslag, ook inzetten op deze spelers als doelpuntenmakers in dit duel. Het grote wedkantoor noteert de volgende quoteringen.

Gokken op Brazilië tegen Colombia quoteringen

Doelpunt Neymar – 2,23
Doelpunt Rodriguez – 3,58

Het duel tussen Brazilië en Colombia vangt aan om 22.00 uur.

Back To Top