Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Brazilië tegen Duitsland: gelijkwaardige halve finale WK voetbal 2014

Ben jij klaar voor het WK voetbal in Qatar?

Voorspelling Brazilië tegen Duitsland. Op dinsdagavond 8 juli zal de eerste halve finale van het WK voetbal 2014 plaats gaan vinden. In Belo Horizonte nemen om 22.00 uur Brazilië en Duitsland het tegen elkaar op. Voor de Brazilianen zal dit de eerste echte zware test gaan worden op weg naar het zo gedroomde wereldkampioenschap.

Chili en Colombia vormden in de achtste en kwartfinale al een flink obstakel voor het gastland, maar nu Brazilië het grote Duitsland gaat treffen zijn de Braziliaanse supporters toch wat angstig. ‘’We moeten veel beter gaan voetballen om Duitsland te kunnen verslaan. Ik heb er helaas niet zoveel vertrouwen in.’’, liet een van de aanwezige Braziliaanse fans weten na het kwartfinale duel tegen Colombia.

Brazilië tegen Duitsland, weinig vertrouwen in Brazilianen

Ook de bookmakers hebben het vertrouwen in Brazilië als nieuwe wereldkampioen opgezegd. Door het wegvallen van superspits Neymar (rugblessure) en het matige spel van het gastland zijn de Brazilianen bij William Hill voor de eerste keer niet de favoriet.

Toch zegt dat veel over meer over de huidige vorm dan over de onderlinge historie van beide landen. In de negen keer dat Brazilië en Duitsland tegenover elkaar stonden wisten de Brazilianen liefst vief maal te winnen. De meeste uit het oog springende overwinning is die van Brazilië in de finale van het WK 2002 in Japan en Zuid-Korea. Onder de leiding van Scolari, de bondscoach die het ook nu weer voor het zeggen heeft in Brazilië, werd er in Yokohama met 2-0 gewonnen.

De kans dat dezelfde uitslag tijdens de eerste halve finale ook op het bord komt lijkt niet heel groot. De verwachting is de Duitsers toch net wat sterker zullen zijn en dit kwaliteitsverschil ook zullen om gaan zetten in een kleine overwinning.

William Hill ziet Duitsland uiteindelijk ook doorstoten naar de eindstrijd van dit WK. Mocht dit namelijk gebeuren, dan levert je dat 1,85 maal je inzet op, terwijl in het geval dat de Braziliaanse selectie de finale mag gaan spelen je 1,94 maal je inzet terugkrijgt.

Voorspelling Gokken WK: Brazilië tegen Duitsland

Onze voorspelling? Een nipte 1-0 overwinning voor de Duitsers door een doelpunt van Muller. Mocht je willen inzetten op deze uitslag, dan kan je dat bij de bookmakers 6,50 maal je inzet opleveren. Een inzet op een doelpunt van de sterke Duitse spits levert je 3,05 maal je ingezette geld op.

Back To Top