Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Duitsland tegen Argentinië: vierde wereldbeker voor de Duitsers

Duisland - Argentinië WK 2014 finale

Voorspelling Duitsland tegen Argentinië. Na een tweede plek in 2002 en twee derde plekken in 2006 en 2010 is Duitsland op het WK voetbal 2014 enorm dicht bij de vierde wereldbeker in de historie van het land. De Duitsers spelen zeer goed en georganiseerd voetbal en lieten in de halve finale tegen Brazilië (7-1 winst) al zien waartoe het in staat was. In onze ogen maken de Argentijnen dan ook geen schijn van kans tegen deze machine.

Het team van Joachim Löw is namelijk simpelweg te goed om te verslaan. Elke speler in de het elftal dat zondagavond om 22.00 uur aan de aftrap verschijnt weet wat zijn taak is en zal deze, naar alle waarschijnlijkheid, ook perfect uitvoeren op het veld. Tel daarbij de kwaliteiten van doelpuntenmachines als Müller en Klose op en je hebt zeker een wereldkampioenwaardig elftal op de been staan.

Ook Arjen Robben, die de Duitsers heel goed kent vanwege zijn club Bayern München, ziet de Argentijnen onderuit gaan. “Duitsland wordt wereldkampioen, dat weet ik zeker. De Argentijnen zullen geen kans hebben. De Duitsers zijn simpelweg te goed.’’, liet de vliegensvlugge buitenspeler weten.

Ook bij onze bookmaker William Hill is Duitsland de grote favoriet. Een Duitse overwinning levert je namelijk 2,30 maal je inzet op, terwijl een Argentijnse overwinning je 3,50 maal je ingezette geld oplevert. Mocht het na negentig minuten nog onbeslist zijn en het duel dus zijn geëindigd in een gelijkspel, dan krijg je bij een inzet hierop 3,10 maal je inzet op.

Ondanks de sterkte van de Duitsers blijft Argentinië natuurlijk hopen op de wereldtitel. De Argentijnen hopen namelijk te kunnen profiteren van het thuisvoordeel en zo de wedstrijd van aanstaande zondagavond naar zich toe te kunnen trekken. Garay, een van de centrale verdedigers, legde het mooi uit. ‘’We zien niet de favoriet voor dit duel, maar we moeten blijven hopen op een klein wonder. Zolang we georganiseerd spelen ben ik er van overtuigd dat we het elke ploeg moeilijk kunnen maken. Als dat ons zondag weer lukt en wij benutten onze kansen, dan blijft de beker in Zuid-Amerika.’’, aldus de Argentijn.

In onze ogen gaat dat laatste echter niet gebeuren. Wij voorspellen een ruime 3-0 overwinning voor Duitsland, dat daarmee haar vierde wereldbeker in de historie omhoog mag gaan tillen.

Back To Top