Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Japan – Colombia & Griekenland – Ivoorkust

Unibet
Voorspelling Japan – Colombia. Morgenavond beginnen om 22.00 uur de laatste twee groepsduels in poule C van het WK voetbal 2014. In deze groep is alleen Colombia nog maar zeker van een plaats in de achtste finale, dus het kan nog een spannende avond worden.

Japan – Colombia

De Colombianen nemen het dinsdagavond op tegen Japan. De Japanners staan op doelsaldo derde met slechts één punt uit twee wedstrijden. Omdat het Aziatische land niet tegen de nummer twee uit de poule, maar tegen de nummer één speelt, heeft Japan het niet meer in eigen hand. De mannen van bondscoach Zaccharoni zal dus in ieder geval zelf moeten winnen om te mogen hopen op een vervolg van dit toernooi.

Gemakkelijk gaat dit voor Japan niet worden, want Colombia is een van de sterkst spelende landen van dit toernooi. Na een afgetekende 3-0 overwinning op Griekenland, wonnen de Zuid-Amerikanen enkele dagen later met 2-1 van Ivoorkust. Het aanvallende spel van Colombia is dus al goed voor een plek in de achtste finale, maar het land zal ongetwijfeld als eerste in de groep door willen om zo het eveneens verrassende Costa Rica in groep D te ontlopen.

Mede doordat Colombia al geplaatst is voor de volgende ronde, verwachten de bookmakers van Unibet dat de Japanners zeker een kans maken. De quoteringen, die hieronder staan vermeld, liggen dicht bij elkaar.

Quoteringen Japan – Colombia

Winst Colombia: 2,30
Gelijkspel: 3,50
Winst Japan: 3,00

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Griekenland – Ivoorkust

Na het doelpuntloze gelijkspel tegen Japan lijkt het WK voor Griekenland als een nachtkaars uit te gaan. De Grieken staan met één punt en een flink negatief doelsaldo onderaan in de groep, maar kunnen bij een overwinning in de laatste groepswedstrijd nog wel over Japan en tegenstand Ivoorkust heen.
Daarvoor zal er echter wel een wonder moeten gebeuren, want de Grieken hadden het met name aan de zwakke afwerkkwaliteiten van Japan te danken dat het land van de nul punten af is.

De bookmakers van Unibet zien de Grieken dan ook in de laatste poulewedstrijd niet winnen. Zij noteren namelijk de volgende quoteringen bij het duel tussen Ivoorkust en Griekenland.

Quoteringen Griekenland – Ivoorkust

Winst Griekenland: 3,65
Gelijkspel: 3,65
Winst Ivoorkust: 2,00

Back To Top