Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Mexico – Kameroen WK voetbal 2014 Groep A

888Sport
Voorspelling Mexico – Kameroen. Op het WK voetbal 2014 heb je een hoop favorieten voor de wereldtitel, maar natuurlijk even zoveel outsiders. Wat bijvoorbeeld te denken van Mexico en Kameroen? Zij staan morgenavond om 18.00 uur tegenover elkaar.

Voor beide landen geldt dat een verliespartij in dit duel waarschijnlijk een uitschakeling op het toernooi betekent. Samen in de poule met Kroatië en Brazilië worden Mexico en Kameroen als outsiders gezien, waardoor puntverlies in het eerste duel zeer ongewenst zou zijn.

Volgens de bookmakers van 888Sport moet met name Kameroen zich zorgen gaan maken. Een overwinningen van het Afrikaanse land levert je namelijk 3,70 maal je inzet op, terwijl een Mexicaanse overwinning je 2,25 maal je inzet oplevert. Mocht het duel in een gelijkspel eindigen en je hebt hier ook op ingezet, dan ontvang je 3,10 maal je ingezette geld terug.

Beide landen hebben gemeen dat ze één duidelijk veelvuldig scorende spits hebben. Waar Mexico Hernandéz in de gelederen heeft, daar beschikt Kameroen over Eto’o. Wanneer je denkt dat de speler van Manchester United morgenavond het doel weet te treffen, ontvang je 3,10 maal je inzet. Als je echter denkt dat Eto’o tot scoren weet te komen, dan krijg je 4,70 maal je inzet terug.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Chili – Australië: Chili favoriet

Zes uur na de aftrap tussen Mexico en Kameroen gaat er nog een ander groepsduel van start. Om middernacht staan namelijk Chili en Australië tegenover elkaar. Wat voor Mexico en Kameroen geldt, geldt misschien nog wel in sterkere mate voor de Chilenen en Australiërs. Met Nederland en Spanje als groepsgenoten hebben deze landen het niet getroffen. Een overwinning is dus meer dan welkom bij een van beide landen.

Wedden op Chili – Australië

Chili is in deze wedstrijd de duidelijk favoriet. Een inzet op een overwinning van Chili levert je namelijk 1,45 maal je ingezette geld op, terwijl een Australische overwinning je 8,60 maal je inzet oplevert. Achter een gelijkspel staat een quotering van 4,30.

Gezien de favorieten rol van de Chilenen is het nog maar de vraag of Australië tot scoren weet te komen. Wanneer jij verwacht dat de Australiërs morgennacht geen enkele keer de bal tegen het net weten te krijgen, dan ontvang je bij een inzet hierop 1,75 maal je inzet terug. Als je echter denkt dat de Australiërs wel tot scoren komen, dan ontvang je 1,97 maal je inzet terug. Meer weten over de WK bookmakers? Bezoek onze WK Bookmakers pagina.

Zoals gezegd vangt het duel tussen Chili en Australië om 00.00 uur aan.

Back To Top