Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Nederland – Chili: wie wordt winnaar groep B

Unibet
Voorspelling Nederland – Chili. Volgens velen vindt de ware ontknoping in Poule B van het WK voetbal 2014 plaats op 23 juni. Op die dag spelen namelijk Nederland en Chili tegen elkaar.

Het Chileens elftal, dat bekend staat om het sterke collectief, strijd in deze poule met Nederland om de eerste of tweede plaats in Groep B. Beide landen hebben 6 punten en gaan uitmaken wie de volgende tegenstander wordt in de achtste finale. Dit kan nog spannend worden, maandagavond weten we of wij tegen Brazilië, Kroatië of Mexico komen te staan.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Gokken op Nederland – Chili

Gezien de quoteringen verwachten de bookmakers van Unibet dat het Nederlands elftal een nipte overwinning gaat boeken. Een overwinning voor Oranje levert je namelijk 2,50 maal je inzet op, terwijl een Chileens winstpartij je 2,70 maal je inzet op gaat leveren. Bij een gelijkspel staat een quotering van 3,35 maal genoteerd.

Het zou dus zeker zomaar een duel kunnen worden waarbij het eerst gescoorde doelpunt de uiteindelijk beslissing kan opleveren. Bij Unibet kun je dan ook wedden op het land waarvan jij denkt dat zij het openingsdoelpunt gaat scoren. Mocht je denken dat Nederland dit zal zijn, dan ontvang je 1,83 maal je inzet op. Wanneer je echter verwacht dat Chili de ban zal breken en voor het eerste doelpunt in de wedstrijd gaat zorgen, dan levert je dat 1,85 maal je eigen inzet op.

Onze voorspelling Nederland – Chili

Onze voorspelling voor deze wedstrijd? Een zwaar bevochte 2-1 overwinning voor Nederland! Mocht jij er hetzelfde over denken en op deze uitslag gaan inzetten, dan kun je 10,50 maal je inzet terugverwachten.

Back To Top