Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Nederland – Wales: Oranje gaat Wales pak slaag geven

Unibet
Voorspelling Nederland – Wales. Volgens de bookmakers van Unibet maakt Wales morgenavond in de Amsterdam ArenA geen schijn van kans in het oefenduel voor het WK voetbal tegen het Nederlands elftal. De nummer 49 van de FIFA wereldranglijst gaat een zeer zware avond tegemoet.

Bij een overwinning van de Welshman in Amsterdam kun jij bij Unibet maar liefst 12,00 maal je inzet terugverwachten. Een enorm hoge quoteringen voor een vriendschappelijk interland. Bij een overwinning van Nederland ontvang je daarentegen 1,24 maal je inzet terug. Bij een gelijkspel hoort een quotering van 5,70.

Ook bij het voorspellen van de ploeg die voorstaat na het spelen van de eerste helft wordt Nederland duidelijk als favoriet genomen. Als je er op inzet dat Nederland na 45 minuten voor staat ontvang je 1,70 maal je inzet terug, terwijl een ruststand die in het voordeel spreekt van Wales je 8,00 maal je inzet op kan leveren.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Wales komt dus als absolute underdog naar Amsterdam en zal waarschijnlijk met slechts één spits gaan spelen. Van Gaal heeft al laten weten een stuk aanvallender te willen voetbal dan dat hij deed tegen Ecuador (1-1) en Ghana (1-0), maar wil daarbij niet de verdediging uit het oog verliezen.

Gezien het feit dat Nederland tegen Ghana bijna niets weg gaf, is de kans ook heel groot dat Wales eveneens niet tot scoren zal komen. Wanneer je inzet op de voorspelling dat de Welshman inderdaad de bal niet tegen de touwen aan krijgen morgenavond, dan kan je dat 1,60 maal je inzet opleveren. Geloof je er echter in dat de eilandbewoners wel op het scorebord staan na negentig minuten, dan ontvang je 2,17 maal je inzet terug.

Voorspelling Nederland – Wales

Onze voorspelling? Een 3-0 overwinning voor het Nederland elftal! Mocht je het hiermee eens zijn en op deze uitslag willen inzetten bij Unibet dan levert je dat 8,00 maal je inzet op. Verwacht je echter dat Wales wel tot scoren komt, maar dat Nederland wel met een groot verschil wint, dan is een uitslag als 4-1 ook zeker realistisch. Bij deze uitslag staat daarentegen een veel hogere quotering vermeld, namelijk 23,00.

Wanneer je echter denkt dat Nederland, net als bij de uitzwaaiwedstrijd in 2010 tegen Hongarije, met 6-1 gaat winnen, dan kun je maar liefst 81,00 maal je inzet terug krijgen.

Back To Top