Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling oefeninterland Ierland – Turkije

Unibet
WK voetbal in Brazilië. Kun je geen genoeg krijgen van het live kijken van voetbalwedstrijden? Dan biedt Unibet jou een uitkomst. Morgenavond zend dit grote wedkantoor live de oefeninterland tussen Ierland en Turkije uit.

Beide landen zijn niet gekwalificeerd voor het WK voetbal 2014 in Brazilië en spelen dus met name om de eer. Op papier zijn de Turken favoriet, want het Turks voetbalelftal staat maar liefst dertig plaatsen hoger op de wereldvoetbalranglijst dan de Ieren. Toch denken de bookmakers van Unibet dat de kwaliteiten van spelers als Arda Turan, Yilmaz en Sahin niet voldoende is om het Ierse elftal te kunnen verslaan.

Mocht je namelijk inzetten op een winstpartij voor de Turken, dan levert je dat 2,90 maal je inzet op. Een overwinning voor de Ieren levert je daarentegen 2,40 maal je inzet op. Bij een gelijkspel staat een quotering van 3,20 vermeld.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Naast inzetten op de winnaar of verliezer kun je ook voorspellen of beide landen tot scoren gaan komen. Wanneer je denkt dat Ierland niet tot scoren gaat komen dan levert je dat liefst 3,20 maal je inzet op. Als de mannen van O’Neil echter wel tot scoren komen, dan ontvang je 1,29 maal je inzet.

Mocht underdog Turkije daarentegen niet tot scoren komen, dan ontvang je 2,75 maal je inzet terug. Wanneer de Turken echter wel een keer de bal tegen de netten aan krijgen, dan heb je recht op 1,38 maal je inzet.

Naast al deze weddenschappen die je vooraf kan afsluiten, zijn er ook nog en tal van weddenschappen die erbij komen als je de wedstrijd via een livestream kan bekijken via Unibet. Het is dus morgenavond om 19 uur zeker even de moeite waard om in te loggen op Unibet!

Back To Top