Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Spanje – Nederland WK 2014: Arjen Robben loert op counter

Unibet
Voorspelling Spanje vs Nederland. Net als voetbalminnend Nederland bereidt ook Spanje zich in opperste concentratie voor op het openingsduel op het WK voetbal 2014. De Nederlandse selectie is op kwalitatief gebied minder dan die van vier jaar geleden, maar toch zijn de Spanjaarden op hun hoede.

“We troffen Nederland vier jaar geleden in de finale en we weten heel goed dat ze tot de allersterkste landen behoren. We zullen onze speelstijl en filosofie trouw blijven en de tegenstander met respect tegemoet treden”, liet de Sergio Ramos weten. De centrale verdediger, die al goed is voor 117 wedstrijden in het vuurrood, stond vier jaar geleden ook al in de basis dus weet hoe het is om tegen Nederland te spelen.‘’Nederland blinkt altijd uit in collectieve sterkte. Daarnaast hebben ze heel veel fans die altijd achter hun staan. Dat ze ongetwijfeld steun bieden.’’

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

In welke opstelling Spanje zal aantreden in het duel Spanje – Nederland is nog niet geheel duidelijk, maar gezien de selectie zal het grootste gedeelte van de mannen die het veld opgestuurd worden bestaan uit spelers van Real Madrid en FC Barcelona. Twee ploegen van een kaliber waar een groot gedeelte van de Nederlandse selectie nog nooit tegen gevoetbald heeft.

Robben: countervoetbal tijdens Spanje – Nederland

Mede door dit gegeven zal het Nederlands elftal ook terug gaan zakken gedurende het begin van de wedstrijd. Arjen Robben liet weten dat loeren op de counter de beste tactiek is om de Spanjaarden te bestrijden. ‘’Uiteindelijk draait het om het resultaat.’’, liet de speler van Bayern Munchen weten. ‘’De counter is een erg gevaarlijk wapen, dat we zeker moeten gaan gebruiken.”

Ondanks de defensieve speelstijl is Robben ervan overtuigd dat Nederland kan stunten tegen Spanje. Volgens de speler uit Bedum moet er ooit een moment komen waarop de Spaanse hegemonie ten einde komt. ‘’Er komt natuurlijk een tijd dat het klaar is, dat ze geen prijzen meer winnen. Dat zou nu kunnen zijn, want drie toernooien achter elkaar winnen is wel iets heel gigantisch.”, liet Robben afsluitend weten.

Inzetten op Spanje – Nederland

Als jij ook in een stunt van Nederland tegen Spanje gelooft, dan kun je bij Unibet op dit duel gaan inzetten. Een Nederlandse overwinning levert je namelijk 4,50 maal je inzet op, terwijl een Spaanse overwinning 1,85 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel wordt gequoteerd met 3,35. Opzoek naar de beste WK bookmaker? kijk dan op onze WK bookmakers pagina.

Back To Top