Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Colombia tegen Uruguay WK voetbal 2014

Unibet
Voorspelling Colombia tegen Uruguay. Vier uur na de aftrap in het tweede ronde duel tussen Brazilië en Chili, gaan Uruguay en Colombia strijden voor een plaats bij de laatste acht op het WK voetbal 2014. Om 22.00 uur trappen deze Amerikaanse landen tegen elkaar af in Rio de Janeiro!

Voor beide landen betekenden kwalificatie voor de tweede ronde geen grote verrassing. Al vooraf werden de Colombianen als favoriet bestempeld voor het winnen van de groep met Japan, Ivoorkust en Griekenland. Met het maximale puntenaantal van negen kende Colombia een perfecte start.

Colombia tegen Uruguay: Hopen op kans derde wereldtitel

Dat laatste kan niet gezegd worden van Uruguay, want in het eerste groepsduel werd er met 3-1 verloren van Costa Rica. Door twee nipte overwinningen op Engeland en Italië wisten de Uruguayanen uiteindelijk op de tweede plaats te eindigen, waardoor het land mag blijven hopen op de derde wereldtitel in de historie van het land.

Uruguay zal op weg naar die titel waarschijnlijk geen gebruik meer kunnen maken van cult held Suarez. De fanatieke aanvaller beet in het duel tegen Italië zijn directe tegenstander Chiellini in de schouders en moet gaan vrezen voor een grote schorsing.

Het ontbreken van de veelscorende spits zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld bij het vaststellen van de quoteringen die Unibet op hun site gepubliceerd heeft. Volgens dit grote gokkantoor is Colombia namelijk de favorieten toebedeeld.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Gokken op Colombia tegen Uruguay

Wanneer de Colombianen er namelijk in slagen om een voorsprong over de streep te trekken, ontvang je 2,00 maal je inzet terug. Als de Uruguayanen echter met de eer strijken krijg je 3,85 maal je ingezette geld terug. Een gelijkspel wordt genormeerd met een quotering van 3,35.

Bij het wegvallen van Suarez zijn Cavani en Forlan de beoogde doelpuntenmakers aan de kant van Uruguay. Wanneer deze spitsen namelijk het doel weten te treffen, dan ontvang je respectievelijk 3,85 en 4,50 maal je inzet terug.

Aan Colombiaanse zijde zijn er eveneens twee spitsen van wie verwacht wordt dat ze één of meerdere doelpunten zullen maken. Wanneer Bocca of Gutierrez namelijk het doel weten te treffen, dan ontvang je 2,90 maal je ingezette geld terug.

Back To Top