Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Verenigde Staten tegen Duitsland: ontknoping Poule des Doods

Unibet
Voorspelling Verenigde Staten tegen Duitsland. Ook voor de ‘Poule des Doods’ nadert de ontknoping. Vanavond spelen Duitsland, Portugal, Ghana en de Verenigde Staten namelijk om 18.00 uur hun laatste groepswedstrijd, waarna er afscheid genomen zal worden van twee van deze vier sterke landen. Welke dit gaan worden is echter nog totaal onzeker.

Verenigde Staten tegen Duitsland

Met vier punten uit twee duels voeren de Verenigde Staten en Duitsland poule G aan. Omdat Ghana en Portugal ieders maar drie punten minder hebben, zijn beide landen dus nog alles behalve zeker van een plaats in de achtste finale.

Als het voor één land in deze poule extra sneu zou zijn als de volgende ronde niet wordt bereikt, dan is het wel voor de VS. De Amerikanen wonnen in de eerste wedstrijd met 2-1 van Ghana door een laat doelpunt van Brooks, maar kregen in het duel daarna tegen Portugal een doelpunt in de laatste minuut tegen, waardoor de Portugezen nog altijd uitzicht behouden op de tweede ronde en het duel tegen Duitsland voor de Verenigde Staten een extra belangrijke wordt.

De kans dat beide landen gokken op een salonremise, waardoor beide landen door zijn naar de achtste finale, is namelijk niet zo groot. De Duitsers hebben een prima doelsaldo, waardoor zij niet hoeven te vrezen voor Portugal en Ghana. Onze oosterburen zullen dan ook ongetwijfeld vrijelijk aan gaan vallen met alles risico’s van dien.

Volgens de bookmakers van Unibet zullen die risico’s wel te overzien zijn, want Duitsland is torenhoog favoriet voor dit duel. Unibet noteert namelijk de volgende quoteringen.

Quoteringen Verenigde Staten tegen Duitsland

Winst Verenigde Staten: 10,00
Gelijkspel: 2,90
Winst Duitsland: 1,68

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Portugal tegen Ghana

Tegelijkertijd met het duel VS tegen Duitsland spelen Portugal en Ghana tegen elkaar. Beide landen wisten nog maar één punt bij elkaar te spelen, maar hebben desondanks nog zicht op de plaats in de achtste finale. Wanneer het duel tussen de Amerikanen en de Duitsers namelijk geen gelijkspel als uitslag heeft, kan de verliezer van dat duel achterhaald worden.

Daarvoor heeft met name Portugal een grote overwinning nodig, want de Portugezen verschillen vijf doelpunten met nummer twee VS. Ghana heeft daarentegen aan twee doelpunten verschil al genoeg om over de Amerikanen heen te gaan.

Toch is de verwachting niet dat de Ghanezen zullen winnen van Portugal, gezien de onderstaande quoteringen die Unibet vermeldt bij dit duel.

Quoteringen Portugal tegen Ghana

Winst Portugal: 2,25
Gelijkspel: 3,90
Winst Ghana: 2,95

Back To Top