Ga naar hoofdinhoud

Voorspellingen Argentinië – Kroatië WK voetbal: hoge odds favoriet

Bookmakers voorspellingen Argentinië - Kroatië WK voetbal: hoge odds favoriet

WK voetbal 2018: Argentinië – Kroatië

Vandaag, donderdag 21 juni om 20:00 uur, moet Argentinië drie punten halen tegen Kroatië, anders ziet het er niet best uit voor Lionel Messi en zijn maten in La Albiceleste. De eerste wedstrijd van dit WK 2018 leverde tegen IJsland slechts een punt op (1-1). Kroatië staat er beter voor na de 2-0 zege op Nigeria.

Wedden Argentinië – Kroatië

De Argentijnen, vier jaar geleden nog finalist op het WK voetbal, waren dichtbij een zege tegen de debuterende IJslanders. De tweevoudig winnaar kreeg immers in de tweede helft zelfs een strafschop toegewezen. Het bleek niet genoeg, zelfs niet voor Messi, die de bal niet genoeg de hoek in mikte en zijn inzet gestopt zag worden.

De kleine tovenaar van FC Barcelona schoof in de slotfase de bal ook nog een paar decimeter naast. Maar dat het van afstand moest toont al aan dat het Argentinië niet afdoende lukte om gaten te vinden of te forceren in de hechte IJslandse laatste linie.

Meer naar Agüero dan naar Messi

Met een briljante speler als Messi in de gelederen is het verleidelijk om de bal zo snel mogelijk aan hem te geven. Hij had tig aanrakingen en speelde ook zeker geen verkeerde match, al is drie schoten tussen de palen wel een wat magere score uit elf pogingen.

Wellicht zullen er nu ook wat meer ballen naar Sergio Agüero gaan, die wat meer fysiek in de strijd gooit dan ‘de Vlo’. Hij maakte zijn eerste WK-goal door in de zestien een strakke pas aan te nemen en uit de draai uit te halen. Ook hij kan met weinig ruimte veel doen.

Mandzukic is scoren verleerd

De Kroaten beleefden in hun eerste optreden ook heus geen briljante avond. De treffers kwamen tot stand via een eigen goal van Oghenekaro Etebo en een door Modric benutte penalty. Hij en Rakitic trekken aan de touwtjes op het middenveld maar de verbinding met de aanvalslijn wordt onvoldoende gemaakt.

Daarnaast is spits Mario Mandzukic sinds hij voor Juventus speelt het scoren een beetje verleerd en op zijn 32e is hij ook niet meer de snelste.

Voorspellingen Argentinië – Kroatië

Argentinië is bij de bookmakers de favoriet op 2.04, gelijkspel noteert 3.35 en winst van Kroatië levert 3.80 per ingezette euro op. Het accent lijkt niet te gaan liggen op verdedigen, daarom is de tip dat er minstens 25 doelpogingen (van beide teams samen) gaan komen. Over 24,5 shots noteert 1.85.

Een (anytime) doelpunt van Lionel Messi noteert bij de bookies 2.35. Eentje van Aguero levert je 3.10 x je inleg op.

Back To Top