Ga naar hoofdinhoud

Wedden dat België verder komt dan Nederland?

888SportBelgië zal tijdens het komende wereldkampioenschap voetbal verder komen dan Nederland. Dat is wat de bookmakers van 888Sport voorspellen.

De quoteringen die dit sportwedkantoor publiceert geven dit namelijk aan. Mocht je willen inzetten op de voorspelling dat Oranje de poulefase niet overleefd, dan krijg je 2,40 maal je inzet terug. Wanneer de manschappen deze ronde wel overleven, maar vervolgens in de tweede ronde worden uitgeschakeld, dan levert je dit 2,60 maal je inzet op.

Bij België levert het eerstgenoemde een stuk meer op. Bij een inzet op poule uitschakeling van de Belgen, die zijn ingedeeld in een relatief makkelijk poule met Rusland, Algerije en Zuid-Korea, kun je namelijk 4,00 maal je inzet terug verwachten.

De bookmakers zien België echter ook niet veel verder komen dan de tweede ronde. Een gok op de voorspelling dat de Rode Duivels in de tweede ronde worden uitgeschakeld levert je namelijk 2,50 maal je inzet op. Deze quotering zal mede zo laag zijn door het feit dat de Belgen in de tweede ronde een land treffen uit de Poule des Doods.

Duitsland, Portugal, Ghana of Amerika zal namelijk de volgende opponent worden voor België als het land de poulefase weet te overleven.

Een andere interessante gok kan gewaagd worden op de vraag of België de groepsfase zullen overwinnen als koploper. Wanneer dit gebeurt, dan kun je bij 888Sport 1,67 maal je inzet terugverwachten. Wanneer echter Rusland, Algerije of Zuid-Korea op de eerste plaats eindigt en de Belgen hierachter, dan ontvang je 2,00 maal je inzet.

Back To Top