Ga naar hoofdinhoud

Frankrijk – Nederland WK 2014 oefeninterland voorspelling: Oranje verliest met 2-1

UnibetWedden WK 2014 oefeninterland Frankrijk – Nederland. Woensdagavond 5 maart mag het Nederlands elftal aantreden tegen Frankrijk ter voorbereiding van het WK voetbal in brazilië. Het duel, dat in Parijs gespeeld zal worden, is al weken uitverkocht en het ziet er naar uit dat de Franse supporters genoeg te juichen zullen hebben.

Geschiedenis Frankrijk – Nederland

Frankrijk en Nederland hebben in de gehele geschiedenis van het voetbal al 22 keer tegenover elkaar gespeeld. Waar Oranje tien maal als winnaar van het veld afstapte, daar lukte ‘Les Blues’ dit acht maal. Vier keer eindigde een duel tussen Nederland en Frankrijk in een gelijkspel.

De laatste ontmoeting tussen beide landen was tijdens het EK 2008. Nederland overklaste in de poulefase de Fransen en wonnen uiteindelijk met 4-1. Deze overwinning leidde er destijds mede toe dat Frankrijk al na één ronde het EK in Zwitserland en Oostenrijk kon verlaten.

Veel kwaliteit in het Franse elftal

De vraag of de Franse selectie van nu even makkelijk te verslaan is als toen is twijfelachtig. Bondscoach Deschamps beschikt over een kwalitatief sterke selectie en heeft voor het eerst in jaren voor een goede teamsfeer gezorgd. Wat betreft de bekendheid van de spelers kan het Nederlands elftal niet tippen aan de Fransen en de selectie van Oranje is ook kwalitatief iets zwakker.

Zeker gezien het feit dat Van Gaal nog zoekende is naar zijn ideale elftal, is de kans groot dat Nederland tegen een kleine nederlaag op loopt in Parijs. Een uitslag als 2-1 of 3-1 is dan ook zeker niet ondenkbaar.

Gokken op Franrijk – Nederland

Mocht je wedden op de uitslag, dan levert een 2-1 eindstand je bij de bookmakers van Unibet 11.00 maal je inzet op. Bij een eindstand van 3-1 wordt de quotering al stuk hoger, namelijk 20.00 maal.

Ben je echter minder zeker van de exacte uitslag, maar ben je er wel van overtuigd dat de Fransen gaan winnen, dan kun je bij een gok op Frankrijk als winnaar ook al 2.30 maal je inzet terugverwachten.

Back To Top