Ga naar hoofdinhoud

Wedden op België – Ivoorkust en Turkije – Zweden 5 maart WK kwalificatie

Op het moment dat Oranje in Parijs gaat proberen om Frankrijk te verslaan staan er nog een hoop aantal mooie oefeninterlands voor het WK 2014 in Brazilië op het programma in Europa. Wat te denken van België – Ivoorkust en Turkije – Zweden?

Wedden België – Ivoorkust

Met name de wedstrijd van onze zuiderburen is zeer interessant. Beide landen zullen op het WK 2014 verschijnen, maar waar het overleven van de eerste ronde voor Ivoorkust al een geweldige prestatie zou zijn, daar willen de Belgen minimaal de kwartfinale bereiken.

De WK bookmakers van Unibet zien België dan ook eenvoudig winnen van de Ivorianen. Een overwinning van de Belgen levert je namelijk 1,65 maal je inzet op, terwijl een winstpartij van Ivoorkust je 5,00 maal je inzet oplevert. Een gelijkspel wordt gequoteerd op 3,70.

Gezien het krachtsverschil tussen beide landen behoort een 4-1 overwinning voor België zeker tot de realistische mogelijkheden. Mocht je op deze uitslag inzetten, dan kun je 28,00 maal je inzet terugverwachten.

Gokken op Turkije – Zweden

Ook in het duel Turkije – Zweden is de thuisploeg de favoriet. Beide landen zullen niet actief zijn op het komende wereldkampioenschap, maar beschikken toch over een alleraardigst gezelschap spelers zoals Sahin, Ibrahimovic, Yilmaz en Arda.

Echter moet hierbij gezegd worden dat Zweden met name leunt op de prestaties van Ibrahimovic, terwijl de Turken kunnen beschikken over meerdere spelers van hoog niveau.

Dit zal er mede toe geleid hebben dat een overwinning van Turkije je 2,20 maal je inzet oplevert, terwijl je bij een Zweedse overwinning 3,20 maal je inzet terugkrijgt. Een gelijkspel wordt gequoteerd op 3,30. bij Unibet.

Ondanks dat de Turken waarschijnlijk te sterk zullen zijn voor Zweden is de kans groot dat Ibrahimovic toch een doelpunt zal meepakken. Daarom is een 2-1 overwinning zeker niet ondenkbaar. Mocht je geld inzetten op deze uitslag dan kun je 9,50 maal je inzet terugverwachten als het ook daadwerkelijk 2-1 wordt.

Back To Top