Ga naar hoofdinhoud

Wedden op Nederland – Ecuador oefeninterland: Wed live op oranje bij Unibet

UnibetWK voetbal 2014 oefeninterlands. Morgenavond om 20.30 uur neemt Nederland het in een vriendschappelijk duel op tegen Ecuador. Voor de mannen van Van Gaal betekent deze wedstrijd de eerste test op weg naar het WK 2014.

Een van de vele vragen die bij het Nederlandse publiek heerst is met welke tactiek het Nederlands elftal tegen Ecuador aan de aftrap verschijnt. Naar verluidt gaat Van Gaal namelijk proberen om met het 5-2-3-systeem te starten, waarbij twee verdedigers een zeer aanvallende rol krijgen toebedeeld. Wie dit zullen zijn blijft voorlopig nog in het ongewis, maar op basis van kwaliteiten zou men verwachten dat Janmaat op rechts en Blind op links deze rollen zullen gaan vervullen.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Volgens de bookmakers van Unibet maakt het echter niet uit welk systeem Nederland zal gaan spelen; zij verwachten de Oranje in eigen huis gewoon gaat winnen van Ecuador. Mocht je hierin ook geloven en ook hierop inzetten, dan krijg je 1,40 maal je inzet terug. Verwacht je echter dat de mannen van Van Gaal het af gaan leggen tegen de nummer 23 van de wereld dan ontvang je liefst 7,00 maal je inzet. Een gelijkspel wordt genormeerd met een quotering van 4,50.

De laatste keer dat Nederland en Ecuador elkaar troffen was eveneens in een vriendschappelijk duel. In aanloop naar het WK 2006 won Oranje met 1-0 van de Zuid-Amerikanen door een doelpunt van Kuijt. Inzetten op dezelfde uitslag zou je bij Unibet 7,50 maal je inzet opleveren. Een lage quotering, zeker gezien het feit dat een 0-1 overwinning van voor Ecuador je liefst 18,00 maal je inzet oplevert. Een gok om te wagen dus!

Back To Top