Ga naar hoofdinhoud

Wedden op Robin van Persie vs Cristiano Ronaldo WK topscorer

UnibetWedden op WK voetbal. Als het aan de bookmakers van Unibet ligt gaat Cristiano Ronaldo op het WK 2014 vaker het net vinden dan Robin van Persie. Mocht de Portugees namelijk één maal scoren voor zijn land, dan krijg je 3.00 maal je inzet terug. Doet Van Persie hetzelfde voor Nederland, dan ontvang je 2.75 maal je inzet.

Unibet verwacht echter niet dat de spits van Manchester United vaker zal scoren dan één keer. Bij twee, drie en vier doelpunten staat namelijk een quotering van respectievelijk 3.50, 6.50 en 12.50 gemeld. Voor Ronaldo zijn de quoteringen voor hetzelfde aantal doelpunten 3.25, 4.50 en 8.50.

Deze lagere quoteringen van de Portugees zijn opvallend te noemen gezien de zwaarte van hun poule. Met Duitsland, Ghana en Verenigde Staten in de poule zou Ronaldo zo maar eens niet meer dan drie wedstrijden kunnen gaan spelen. Wat dat betreft lijkt de kans groter dat Van Persie vaker het doel zal treffen op het WK 2014.

Lionel Messi wordt de ster van het WK volgens Unibet

Wat verder opvalt bij de quoteringen van Unibet, is het feit dat deze bookmakers verwachten dat Messi de absolute ster wordt van het wereldkampioenschap. Bij het Wedden op WK voetbal dat er drie doelpunten van deze Argentijn komen ontvang je slechts 4.00 maal je inzet terug. Bij één doelpunt meer ontvang je 4.50 maal je inzet terug. Neymar, de speler waarop het Braziliaans volk haar hoop heeft gezet, staat bij drie doelpunten eveneens gequoteerd op 4.00, maar bij vier doelpunten staat de hogere quotering van 4.75.

Stel dat zowel Neymar en Messi geen enkele keer het doel voor hun land weten te treffen, dan ontvang je respectievelijk 8.00 en 10.00 maal je inzet terug.

Back To Top