Ga naar hoofdinhoud

Wedtips Mexico – Polen: hoge odd op Beide Teams Scoren

Wedtips Mexico - Polen: hoge odd op Beide Teams Scoren

Dinsdag 22 november wordt op het WK voetbal de wedstrijd Mexico tegen Polen gespeeld in Groep C. Alle wedstrijden zijn meteen belangrijk want als je er één verliest, kan je er al zomaar uit liggen.

Hieronder onze voorbeschouwing Mexico – Polen. Wij gaan voor de hoge quotering op beide teams scoren en een goal van de superspits van Polen.

Mexico – Polen gokken WK tips

Mexico en Polen zitten samen met Argentinië en Saoedi-Arabië in Groep C. De verwachting is dat Argentinië groepshoofd zal worden en de Argentijnen zijn ook een van de grote WK favorieten. Als ze inderdaad groepshoofd weten te worden dan is er nog maar 1 plekje vrij om door te gaan naar de volgende ronde van het WK voetbal. Daarom is deze wedstrijd tussen Mexico en Polen misschien gelijk al de belangrijkste wedstrijd voor deze twee landen. De winnaar maakt goede kans om door te gaan.

Topschutter Raul Jiménez in de gaten houden

Mexico heeft het altijd zwaar gehad op een WK. Ze zijn er heel vaak bij geweest, maar hebben eigenlijk nooit een finale weten te bereiken. Toch is Mexico een hele goede ploeg met veel spelers waar echt wel kwaliteit inzit.

De topschutter die Mexico heeft is bijvoorbeeld Raul Jiménez. Deze spits is belangrijk en we hopen natuurlijk dat hij in vorm is. Een topspits, maar hij heeft sinds eind augustus geen wedstrijd meer gespeeld bij zijn club Wolves vanwege een zware blessure. Als hij zijn vorm heeft voor het WK Qatar en kan schitteren, is het een speler om goed in de gaten te houden.

Polen met Lewandowski

Bij Polen hebben ze natuurlijk ook een superspits rondlopen, misschien wel de beste spits op dit moment samen met Benzema, en dat is niemand minder dan Robert Lewandowski. Gelukkig is hij fit en kan hij meespelen. Polen heeft voor de rest ook een heel leuk team dat vaak verrassend goed voor de dag kan komen.

Mexico en Polen aan elkaar gewaagd

Polen heeft tijdens de play-off van Zweden gewonnen en plaatste zich zodoende voor WK voetbal. De Polen zullen vol zelfvertrouwen dit WK ingaan en hebben zeker goede kansen om door te gaan naar de volgende ronde. Ik geloof dat Mexico en Polen erg aan elkaar gewaagd zijn op dit moment. Beide hebben een degelijk team en ze moeten het vaak van een goede teamspirit hebben. Op dit WK zullen ze allemaal goed gemotiveerd zijn en écht als een team willen voetballen.

Speelschema WK

Beste weddenschappen Mexico – Polen

De WK bookmakers denken ook dat beide landen aan elkaar gewaagd zijn en zetten geen van beide landen als favoriet neer. Dat lijkt me terecht. Dit maakt het wel moeilijker voor ons om te kijken wat een goede bet is. Er is altijd wel een weddenschap te vinden die door de bookmakers verkeerd geprijsd is en waar wij van kunnen profiteren.

Hoge odds beide teams scoren

De weddenschap die er voor mij uitspringt in deze wedstrijd is Beide Teams Scoren. Dit houdt in dat je je inzet verdubbelt terugkrijgt als de voorspelling goed is. Deze — vind ik een hele hoge notering gezien de statistieken en bovendien is dit meteen een wedstrijd van eigenlijk alles of niets. Er gaan goals vallen en ik geloof dat dat aan beide kanten gaat gebeuren.

Gokken op goal Lewandowski

Als tweede gaan we gokken dat Robert Lewandowski scoort met @. Als er iemand gaat scoren is het vaak Lewandowski. Ik zie Polen in deze wedstrijd als lichte favoriet en dat houdt in dat ze misschien wel twee keer of meer gaan scoren. Als dat gebeurt zit er zeker een goal van Lewandowski bij. De — is een notering die we zeker niet kunnen laten liggen. Ik verwacht een zeer vermakelijke, felle wedstrijd waarin meerdere goals kunnen gaan vallen.

Check later deze week meer tips voor het gokken op WK voetbal, onder meer voor de wedstrijd van Oranje tegen Ecuador.

Back To Top