Ga naar hoofdinhoud

Wie staat er in de spits bij het Spaanse elftal tijdens het WK 2014?

888SportGokken op WK voetbal. Wie zal er in Brazilië in de spits staan in het Spaans nationaal elftal? Dat is de vraag die menigeen voetbalkenner bezig houdt. De regerend Europees en Wereldkampioen beschikt over een groot aantal goede spitsen en dus is de moeilijke taak aan bondscoach Del Bosque om enkele van deze teleur te moeten stellen in aanloop naar het WK voetbal 2014.

De bookmakers van 888Sportt doen in ieder geval een voorzichtige gok in deze kwestie. Het online wedkantoor heeft namelijk een interessante weddenschap geplaatst, waarbij jij kan voorspellen wie Del Bosque zal gaan selecteren voor het komende WK.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

De twee grootste kanshebbers op een plaats in de selectie zijn volgens 888Sport Diego Costa en Álvaro Negredo. De spitsen van respectievelijk Atletico Madrid en Manchester City verkeren dit seizoen in bloedvorm en zijn samen al goed voor meer dan dertig doelpunten. Het grootste gedeelte van dit aantal moet echter toebedeeld worden aan Diego Costa. De 25-jarige spits wist dit seizoen al 23 maal het doel te treffen. De kans dat Costa zal ontbreken op het WK is dan ook klein. 888Sport quoteert de kans op zijn aanwezigheid dan ook op 1,03. Diezelfde quotering staat genoteerd bij een selectieplek voor Negredo.

De twee andere kanshebbers zijn Fernando Llorente en David Villa. Laatstgenoemde spelers is evenals Costa actief bij Atletico Madrid, maar scoort een stuk minder dan zijn teamgenoot. Llorente speelt daarentegen bij Juventus, de koploper van de Serie A. Als je een inzet plaatst op een plaats in de Spaanse selectie van een van deze spitsen, dan krijg je 4,00 maal je inzet terug.

Met een quotering van 5,00 staat Torres iets lager in de rangschikking. De spits van Chelsea FC is al een tijd niet meer opgeroepen door Del Bosque en de kans is dus klein dat de spits mee zal mogen naar Brazilië.

De hoogste quotering staat echter niet bij Torres genoteerd, maar bij Soldado. De 28-jarige spits ontbrak twee jaar geleden al bij het EK en het lijkt er op dat de speler van Tottenham Hotspur ook het komend toernooi uit zijn hoofd zal moeten zitten. Mocht je toch geloven dat er een selectieplek voor Soldado in zit, dan kun je 10,00 maal je inzet terug verwachten.

Back To Top