Ga naar hoofdinhoud

Wie staat er onder de lat bij Nederland tijdens het WK voetbal 2014?

WK voetbal 2022: Hoe hypocriet zijn wij in het westen?

888Sport
WK voetbal 2014 in Brazilië. Nu de voorselectie van het Nederlands elftal bekend is geworden, kan er met wat meer interesse gekeken worden naar de weddenschappen die 888Sport aanbiedt op het gebied van selecties. Met nieuwe quoteringen is met name de vraag wie er op het WK voetbal 2014 in het duel tussen Oranje en Spanje onder de Nederlandse lat gaat plaatsnemen.

Door de bekendmaking van de voorselectie, die enkel bestaat uit spelers die speelachtig zijn in de Eredivisie, kan in ieder geval gesteld worden dan Mulder en Ruiter een rustige zomer tegemoet gaan. Mochten een van deze keepers echter toch mee worden genomen en zelfs onder de lat worden gezet in het duel tegen de Spanjaarden, dan ontvang je respectievelijk 100 en 250 maal je inzet terug. Gezien deze quoteringen geloven de bookmakers van 888Sport dus niet in een dergelijke ontwikkeling.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Net boven deze twee keepers staan Stekelenburg en Krul genoteerd. ‘De Steek’ kende een aardig begin van het seizoen, maar verloor in maart zijn basisplaats bij Fulham FC en zag zijn ploeg ook degraderen uit de Premier League. Mocht je er echter in geloven dat hij, ondanks deze tegenslagen, onder de lat zal verschijnen tegen Spanje, dan ontvang je 12,50 maal je inzet. De quotering bij Krul (Newcastle United) is iets lager, namelijk 10,00.

De drie outsiders voor de basisplaats zijn volgens 888Sport Vermeer, Vorm en Zoet. De eerst- en laatstgenoemde doelman bevinden zich dan ook in de voorselectie die Van Gaal heeft geopenbaard, en lijken dus inderdaad te mogen gaan hopen op speelminuten op het WK 2014. Toch denken de bookmakers dat de kans dat Vorm keept groter is dan de twee Eredivisie-keepers. De quoteringen bij Vermeer (4,50) en Zoet (4,00) zijn namelijk iets hoger dan die van Vorm (3,00).

De absolute topfavoriet voor een basisplaats op het WK 2014 in het groepsduel tegen Spanje is Cillessen. De eerste keeper van Ajax heeft nog niet heel veel ervaring in het doel van Oranje, maar staat met een quotering van 1,50 toch bovenaan de lijst.

Back To Top