Ga naar hoofdinhoud

Wie wint Spanje – Nederland?

UnibetGeen enkele voetballiefhebber had kunnen dromen dat er al zo snel op het WK een herhaling plaats zou vinden van de finale van het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika. Ook de WK bookmakers verheugen zich enorm op het duel tussen Nederland en Spanje en laten dit merken door de vele wedmogelijkheden.

Zo is er bijvoorbeeld een weddenschap waarop gewed kan worden welke van deze twee grootmachten het eerst gaat scoren in het duel. Als Nederland goed uit de startblokken komt en de openingstreffer voor zijn rekening neemt, kun je 2,25 maal je inzet terugverwachten. Mochten de Spanjaarden echter op voorsprong komen, dan krijg je minder vaak je inzet terug. Unibet quoteert deze kans namelijk op 1,53.

En van de andere vele mogelijkheden die Unibet biedt, is een gok op de voorspelling dat Nederland of Spanje het duel winnen zonder een tegendoelpunt tegen te krijgen. Mocht je veel vertrouwen hebben in de verdedigende manschappen van Van Gaal, dan kan je dit 6,25 maal je inzet opleveren wanneer je inzet op een winstpartij zonder tegendoelpunten voor Nederland. Als Nederland wint, maar krijgt het daarbij wel een tegendoelpunt tegen, dan kun je 1,09 maal je inzet terugkrijgen.

Deze weddenschap kun je natuurlijk ook aangaan als je ervan overtuigd bent dat Spanje in de eerste wedstrijd gaat winnen van Nederland. Doen zij dit zonder tegendoelpunten dan krijg je 1,50 maal je inzet terug. Scoort Nederland echter een keer tegen, maar gaan de drie punten wel naar Spanje, dan kun je bij 2,25 maal je inzet terugverwachten.
Wil je het echter jezelf minder moeilijk maken en gewoon willen wedden op de uiteindelijk winnaar van de wedstrijd, dan kan dat natuurlijk ook. Unibet noteert de volgende quoteringen bij deze wedstrijd.

  • Spanje wint: 2,00
  • Gelijkspel: 3,25
  • Nederland wint: 3,95
Back To Top