WK Bookmakers

De beste WK bookmakers voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Schrijf je makkelijk en snel in en pak een leuke welkomstbonus mee -> je eerste storting is veel geld waard! Pak de maximale bonus en profiteer van gratis weddenschappen…

Vanwege de huidige wet- en regelgeving kunnen we je hier op dit moment niet de beste WK bookmakers tonen. Zodra in 2021 de nieuwe wet ‘Kansspelen op Afstand’ van kracht wordt kunnen we je op deze pagina weer de WK bookies en hun welkomstbonussen presenteren.

WK Bookmakers

Gokken op het WK 2022 doe je bij een online WK bookmaker. Met een account heb je toegang tot honderden weddenschappen en kun je naar hartelust op jouw favoriet inzetten. Al met de inzet van 1 euro speel je mee.

Bij de WK bookies kun je winnaars voorspellen en gokken op uitslagen. Maar kijk eens verder en ontdek welke voorspellingen nog meer mogelijk zijn! Al eens gedacht aan weddenschappen als ‘beide teams scoren’? Of het inzetten met een handicap als de odds voor een favoriet aan de lage kant zijn? Bij de WK bookmakers zijn er talloze mogelijkheden om in te zetten en dus ook talloze manieren om het maximale uit je bet te halen.

Favorieten WK Bookmakers

Voorafgaande het toernooi behoren de grote jongens zoals gebruikelijk tot de favorieten. België hoort bij de subtop en maakt kans op een mooie eindklassering. Een top 8 plaats moet mogelijk zijn, of durf jij zelfs een top 3 plaats te voorspellen? Check de noteringen bij de WK bookmakers, bepaal je inzet en wacht in spanning het resultaat af… De WK favorieten ten tijde van dit schrijven zijn Brazilië en Duitsland gevolgd door Spanje en Frankrijk.

Topscorer WK voetbal

En wie wordt topscorer WK voetbal 2022? Harry Kane en Neymar staan bovenaan bij de WK bookmakers. Daarna volgen Lukaku en Mbappe. Maar vergeet ook vooral de outsiders niet!

Kies je WK bookmaker vandaag nog, strijk je welkomstbonus op en maak van het WK 2022 een evenement om nooit te vergeten. Op de websites van de aanbieders vind je alles over de mogelijkheden, de voorwaarden en de reglementen. Succes!

WK voetbal wedstrijden

Programma Nederlands elftal richting WK voetbal 2022

Programma Nederlands elftal richting WK voetbal 2022

Nederland heeft zich geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal 2022 te Qatar. Dat gebeurde in een lege Kuip, toen Oranje afrekende met Noorwegen. Dat was...
WK 2022: Loting play-offs bepaalt dat Portugal of Italië ontbreekt

WK 2022: Loting play-offs bepaalt dat Portugal of Italië ontbreekt

Als een eindronde wordt gespeeld, hopen fans natuurlijk dat alle zogeheten toplanden present zijn. Oftewel de landen die in het verleden meerdere malen door...