Ga naar hoofdinhoud

WK voetbal 2014: selectie oefeninterland Nederland – Ghana

888Sport
WK voetbal oefeninterlands. Morgenavond om 20.30 uur speelt het Nederlands elftal een vriendschappelijk duel tegen Ghana ter voorbereiding op het WK voetbal in Brazilië. De wedstrijd zal met name in het teken staan van de naderende bekendmaking van de selectie. Welke speler weet Van Gaal nog te overtuigen in 90 minuten?

Verwacht wordt namelijk dat Van Gaal morgenavond zal starten met zijn beoogde opstelling zoals hij tegen Spanje (13 juni) wil openen. De selectie is fit en dus is er eigenlijk geen reden voor de keuzeheer om niet met zijn sterkste elf te beginnen.

Wel óf geen basisopstelling, volgens de bookmakers van 888Sport gaat Nederland in ieder geval zeker winnen van de nummer 35 van de FIFA Wereldranglijst. Een overwinning voor Oranje levert je namelijk 1,50 maal je inzet op, terwijl een overwinning van Ghana je maar liefst 6,50 maal je inzet kan opleveren! Een gelijkspel staat genormeerd met een quotering van 4,00.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Een andere interessante weddenschap die 888Sport aanbiedt is het antwoord op de vraag of beide teams tot scoren weten te komen in dit duel. Waar bij Nederland de kans heel groot is dat ze tot scoren zullen komen, de kwaliteit van Oranje ligt namelijk in de voorste linie, daar is dit bij Ghana nog twijfelachtig. De Ghanezen hebben een indrukwekkend middenveld met namen als Muntari, Asamoah en Essien, maar voorin is het niet enorm sterk. Daar staat wel tegenover dat de defensie van Nederland ook niet bekend staat als even zeker en dat het dus zeker mogelijk is dat de Afrikanen tot een doelpunt weten te komen.

Wanneer je denkt dat dit het geval is en dus beide landen een doelpunt achter hun naam kunnen zetten, dan kan je dat 2,12 maal je inzet opleveren. Als je verwacht dat één van beide landen helemaal niet tot scoren komt, dan krijg je bij een inzet hierop 1,66 maal je inzet terug.

Vind je deze weddenschap interessant, dan is ook zeker de moeite waard om in te zetten op het aantal doelpunten dat Oranje gaat scoren. Wanneer je bijvoorbeeld denkt dat ze meer dan éénmaal het doel weten te treffen, dan kun je 1,69 maal je inzet terugkrijgen. Als je verwacht dat Oranje het doel gemakkelijk weten te treffen en dus meer dan twee keer zullen scoren, dan ontvang je 3,25 maal je inzet terug.

Back To Top