Ga naar hoofdinhoud

Wk voetbal 2014: ziekenboeg Chili en Australië loopt vol

888Sport
Gokken WK 2014.Het zit de tegenstander van het Nederlands elftal op het aanstaande WK voetbal 2014 in Brazilië niet bepaald mee. Zowel bij Chili als, weliswaar in mindere mate, bij Australië, zijn er een hoop spelers die de laatste weken afhaken vanwege blessures. Met name bij het Zuid-Amerikaanse land is de nood inmiddels groot.

Nadat Australië eerder al wist dat Brett Holman niet beschikbaar zou zijn voor het WK, waarbij gezegd moet worden dat de middenvelder niet geblesseerd was maar graag meer tijd met zijn gezin en familie wilde doorbrengen, is inmiddels ook bekend dat Good niet zal deelnemen aan het mondiale toernooi.

De verdediger van Newcastle United kwam in het afgelopen seizoen op huurbasis uit bij Dundee United heeft een blessure aan zijn heupspier opgelopen en mist derhalve het WK.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Bij Chili loopt de ziekenboek letterlijk over. Liefst zes spelers uit de voorselectie hebben een streep door het WK moeten zetten vanwege een kwetsuur. Pablo Hernandez, Paulo Garces, Esteban Paredes, Matias Fernandez, Enzo Andia en Gustavo Canales hebben de voorbereiding voor het WK inmiddels al gestaakt. Op het gebied van blessures gaat het de Chilenen dus niet voor de wind, al lijkt topspeler Vidal wel nét op tijd fit te raken voor het WK. Wil je alvast gokken op het WK? Kijk dan bij onze WK bookmakers.

De speler van Juventus werd nog geen twee maanden geleden geopereerd aan zijn knie, maar schijnt enorm snel te revalideren. Volgens Tencone, clubarts bij Juventus, kan de inmiddels naar Chili teruggekeerde Vidal zich opmaken voor een mooi toernooi. “Hij is beschikbaar voor zijn land. Zijn knie is prima hersteld van de operatie.’’, aldus de dokter.

Back To Top