Ga naar hoofdinhoud

WK Voetbal 2018 nieuws: Armenteros hoopt op WK-debuut

WK voetbal 2022: Hoe hypocriet zijn wij in het westen?

WK Voetbal 2018. Samuel Armenteros staat na een sterk Eredivisie-seizoen in de belangstelling van diverse clubs. Toch lijkt de linksbenige aanvaller niet meteen toe te happen en wacht hij af op de juiste club.

De 27-jarige Zweedse spits maakte afgelopen seizoen maar liefst negentien treffers voor Heracles Almelo. Het moge duidelijk zijn dat de aanvaller hogerop kan, maar met het oog op het WK Voetbal 2018 wil de aanvaller wel de juiste keuze maken. Mocht hij bij een nieuwe club op de bank geraken, dan zal dit ook gevolgen hebben voor zijn plaats in het nationale elftal.

Samuel Armenteros Zweden

“Het is een droom daar aan deel te mogen nemen’’, vertelde Armenteros op het aanstaande WK Voetbal. Vorige maand maakte hij zijn debuut en hij hoopt op een vaste plaats in de selectie. ‘’Ik moet dit jaar de beste Samuel laten zien om mijn plek af te dwingen. Het is belangrijk dat ik bij een club terecht kom waar ik ook alles speel.’’

“Er is genoeg interesse en ik heb al genoeg keuzes gehad’’, aldus Armenteros, die eerder elf treffers wist te maken in het shirt van Willem II. Alleen de clubs die voorbij zijn gekomen hebben mij niet genoeg overtuigd of kwamen er met Heracles niet uit. Ik moet geduld hebben.’’

Zweden grote concurrent voor Nederland

Als het aan de Nederlandse voetbalfans ligt zal Armenteros nog moeten wachten op zijn WK-debuut. Zweden is immers een grote concurrent voor het Nederlands Elftal in de race voor een plaats op het WK. ‘Blagut’ staat momenteel op een tweede plaats achter koploper Frankrijk.

Na de zege van Zweden op Frankrijk is de strijd nog niet beslist. Des te belangrijker is het onderlinge duel tussen Zweden en Oranje. Het verschil tussen Nederland en de koplopers Zweden en Frankrijk is momenteel drie punten. Een zege van Oranje op Zweden kan ervoor zorgen dat Nederland over de Scandinaviërs heen klimt. Eerder deze kwalificatiereeks eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel.

Wedden op WK Voetbal 2018

Zweden is concurrent van Nederland in de strijd om een plaats op het WK Voetbal 2018. Na de zege van de Scandinaviërs op Frankrijk, is Zweden @3.00 nog steeds in de race om groepswinnaar te worden.

Frankrijk @1.50 is wel nog steeds de grote favoriet, terwijl Nederland @9.00 weinig kans lijkt te maken op rechtstreekse plaatsing voor het WK Voetbal in Rusland.

Back To Top